Witaj do serbskeje Wikipedije, Clemenso! Bohužel dyrbjach twoje nastawki Mejestajenje a Serbske narodne drasty zaso šmórnyć, dokelž nimo wobrazow ničo nutřka njebě. Chcemy jow předewšěm z tekstami dźěłać. Snano so najprjedy trochu we Wikipediji wobhladuješ. Mamy hižo por rjanych nastawkow kaž na př. Budyšin, Korla Awgust Kocor abo Hanzo Njepila. Rjenje na kóždy pad, zo sy so roszudźił, jow sobu činić. Wutrobny postrow --Dundak 11:38, 4. dec. 2006 (CET)


Witaj Clemenso, bych namjetował, zo změniš tekst swojeho nastawčka ("zrědka germanizowany" - to ma wězo w němskim teksće swoje woprawnjenje. Jeli zo pak serbski Clemens so z K pisa, potom nic germanizowanja dla, ale dokelž je to sorabizował! We woběmaj rěčomaj - a wosebje w serbšćinje - wšak so C w normalnym padźe jako K nječita ...--Nepl 09:50, 6. dec. 2006 (CET)

Luby Clemenso, tež twój nastawk Wotrowske hrodźišćo bohužel k ničom njej. Nastawki měli znajmjeńša někotre cyłe sady wosahować, na př. „WH je starosłowjanske hrodźišćo z XX. lětstotka, kotryž bu jako škit přećiwo YYY natwarjeny.” Abo podobnje. Chcemy tu wědu nazběrać, nic jeno wobrazy. Škoda, zo njejsy moju kritiku z decembra chutnje brał. Najebać to nadźijam so, zo tebje jako sobudźěłaćerja njezhubimy - trjebamy kóždeho! Postrow --Dundak 21:50, 20. sep 2007 (CEST)

Dein Konto wird umbenannt wobdźěłać

18. měrca 2015, 03:00 (CET)

w

19. apryla 2015, 10:21 (CEST)

Licenca wobdźěłać

File:Mejskistom.JPG nima licencu a móže być wušmórnjeny. --Tchoř (diskusija) 18. oktobra 2022, 11:21 (CEST)Wotmołwić

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije