Inhalt gelöscht Inhalt hinzugefügt
Dezidor (diskusija | přinoški)
Rjadka 43:
::Ok. Zkusil jsem udělat [[Rěčicy]]. Uvítám jakékoliv připomínky (mám tam ještě něco přidávat?), protože jinak budu další obce dělat stejně. Těžko říct, jak dlouho mi elán vydrží, ale myslím, že má smysl, aby to někdo zkontroloval, aby pak někdo nemusel opravovat nějakou trivialitu třeba u patnácti obcí. Takže prosím o kontrolu. Díky --[[Wužiwar:Tchoř|Tchoř]] 21:19, 5. dec 2008 (CET)
:::Uvidíme. Možná by šlo některé údaje do samotného článku psát podle vzoru, jak tu píšu české obce (např. [[Úsobí]]) s tím, že se jen nahradí číslné údaje a v úvodu se střídají wjes=ves, gmejna=obec a město=město. --[[Wužiwar:Dezidor|Dezidor]] 21:32, 5. dec 2008 (CET)
 
Díky za doplnění článku. Zkusím ten vzor využívat (rodovou variaci ''su''/''je'' snad odhadnu). Ještě několik dotazů: 1) Mám dělat i přesměrování z německého názvu? 2) Mám dělat i interwiki z druhého směru (přidat odkaz do německé, české, anglické wiki), nebo to zařídí nějaký bot? 3) Mám používat spíš odkaz ''wokrjes Zhorjelc'' nebo ''Zhorjelc (wokrjes)''? --[[Wužiwar:Tchoř|Tchoř]] 23:16, 5. dec 2008 (CET)
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije