Enya (Eithne Ní Bhraonáin, * 17. meje 1961, Gaoth Dobhair) je irska spěwarka a dźiwadźelnica.

Enya
200px
Datum narodźenja 17. meje 1961
Městno narodźenja Gaoth Dobhair, Irska
Wuspěšny jako spěwarka a dźiwadźelnica
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

DiskografijaWobdźěłać

  • 1986 Enya
  • 1988 Watermark
  • 1991 Shepherd Moons
  • 1992 The Celts
  • 1995 The Memory Trees
  • 1997 Paint the Sky with Stars
  • 2000 A Day Without Rain
  • 2005 Amarantine
  • 2008 And Winter Came...
  • 2009 The Very Best of Enya

Eksterne wotkazyWobdźěłać



Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije