Diskusija z wužiwarjom:Dundak/archiw 2008-1

Předłoha:Što je hornjoserbšćina? wobdźěłać

Dobry wječor, Dundako. Runje sym předłohu {{Što je hornjoserbšćina?}} za naćisk hłowneje strony započinał, ale hišće njejsym ju do naćiska zwjazał. Sym wotpowědne informacije na hłownej stronje saterfriziskeje wikipedije widźał. Što mysliš? Hižo so někotři wužiwarjo su prašeli, što je hornjoserbšćina abo w kotrej rěči je tuta wikipedija. Wutrobny postrow --Tlustulimu 20:17, 18. jan 2008 (CET)

Dźakuju so za twoje změny. Kotre rěče nimo Němčiny tež su zmysłapołne za tajku krótku informaciju? Postrow --Tlustulimu 22:23, 18. jan 2008 (CET)
Njewěm – snano jendźelšćina, češćina a pólsćina? Zo njeby předłoha pšewjele městna trjebała na hłownej stronje. --Dundak 22:25, 18. jan 2008 (CET)
W saterfriziskej wikipediji jenož su teksty w dwěmaj rěčomaj: němčina a jendźelšćina, a dalše su na wotkazowanej stronje. Myslu, zo twój namjet z štyri rěčemi je dobry. Štó so mam jendźelskeho, čěskeho a pólskeho teksta dla prašeć? Postrow --Tlustulimu 22:45, 18. jan 2008 (CET)
Nó, w tutym padźe bych so tež za to wuprajał, zo pola dwěju rěčow wostanjemy. Radostna powěsć připódla prajene, zo maja Saterfrizojo nětko tež swoju Wikipediju! Póńdu nětko spać – widźiš za přichod někajku móžnosć, do IRC přińć? --Dundak 22:55, 18. jan 2008 (CET)

Dobry dźeń, Dundako. Runje sym jendźelsku wersiju do předłohu přidał. Nimo toho sym tež interny wotkaz k nowemu nastawkej přidał. Tutón nastawk wobsahuje nimo němskeho a jendźelskeho wersije přełožk w esperanto a delnjoserbšćinje. Myslu, zo tutón nowy nastawk móže trochu bóle detailowu informaciju we wjacorych rěčach wobsahować. Wutrobny postrow --Tlustulimu 14:30, 19. jan 2008 (CET)

Problem z dsbwp wobdźěłać

Dobry dźeń, Dundako. Runje so sym přizjewić spytał, ale to je njefungował. Što so tam stało? Nimo toho widźach, zo mjenowy rum za wužiwarjow tam nětko je wužywaŕ z minusklu:. Aktualne změny tež njefunguje. Štó je nětko tam kepsał? Wutrobny postrow --Tlustulimu 16:04, 20. jan 2008 (CET)

Witaj Tlustulimu. Mjenowe rumy a aliasy so aktualizuja. Běch aktualizaciju do nadawka dał, ale bě hižo wšo přełožene. Njejsym na wulkopisanje myslił, ale zda so, zo wulkopisanje problem njeje, dokelž sym runje moju wužiwarsku a diskusijnu stronu testował, to funguje, tež z małym pismikom. Ale wotkazy w nawigaciskej lajsće hišće njejsu zaktualizowane. Čehodla, njewěm. Mjeztym sym mjenowe rumy do wulkopisanja změnił, Dundak je to za aliasy činił. Sym tež Siebrandej na Betawiki powěsć zawostajił. Snano dyrbi so to na němske mjenowe rumy/aliasy wróćo stajić, doniž nowe přehraće a aktualizacija njejstej činjenej. --Michawiki 17:52, 20. jan 2008 (CET)
Haj, bě to najskerje problem z wulko/małopisanjom. Naiwny cynikar bě mje dźensa hižo w IRC na to skedźbnił. Michawiki, dźakuju so ći za pomoc, na ideju, tež mjenowe rumy na wulkopisanje změnić, njejsym přišoł :-) Nóhaj, dyrbimy dočakać, doniž so nowe pomjenjowanja na serwery njepřenjesu. Što so w mjezyčasu činić hodźi, so mi tež njezeschadźa. Dyrbju zas won do RL… Wutrobnje --Dundak 18:36, 20. jan 2008 (CET)
Njerozumju, čehodla dźěl funguje a druhi dźěl nic. Na wšě njezbožo zda so, zo je tež serwer Betawiki zwrěšćeny. --Michawiki 19:30, 20. jan 2008 (CET)

Greetings Dundak wobdźěłać

Thank you for your welcome message! Could you help me with a brief question I have? Thanks, Josefa Bauermeister 20:11, 20. jan 2008 (CET)

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Zurück zur Benutzerseite von „Dundak/archiw 2008-1“.