Alexandra Maria Lara (* 12. nowembra 1978 w Bukaresće jako Alexandra Plătăreanu) je němsko-rumunska filmowa hrajerka.

Alexandra Maria Lara
Alexandra Maria Lara
Zakładne daty
datum narodźenja: 12. nowembra 1978
ródne město: Bukarest
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Filmografija (wuběrk)Wobdźěłać

  • 1989 With Love, Rita
  • 1996 Mensch, Pia!
  • 1998 Tatort
  • 1999 Polizeiruf 110
  • 2000 Crazy
  • 2001 Der Tunnel
  • 2002 Nackt
  • 2003 Der Wunschbaum
  • 2004 Der Untergang
  • 2005 Der Fischer und seine Frau
  • 2006 Wo ist Fred
  • 2007 Control: The Ian Curtis Film

WotkazajWobdźěłać

  Commons: Alexandra Maria Lara – Zběrka wobrazow, widejow a awdiodatajow


Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije