Diskusija z wužiwarjom:Dundak/archiw 2008-2: Rozdźěl mjez wersijomaj

Inhalt gelöscht Inhalt hinzugefügt
Michawiki (diskusija | přinoški)
Rjadka 30:
:Hm, a měniš, zo je moja jendźelšćina lěpša? :D Spytam, ale najskerje jutře. Hdy tebje skónčnje w IRC namakam? Twój wiki-dowol sym na wědomje brał a budu trochu prezentniši hač dotal, změju pak tež wjele dźěła hač do 22. 6. Tajke rjane předłohi paslić kaž ty wšak njemóžu ;-) Přeju Ći rjane dny! Srdečně --[[Wužiwar:Dundak|Dundak]] 00:28, 8. jun 2008 (CEST)
::Snadź wužiwar Pe7er w delnjoserbskej wikipediji móže za nas do delnjoserbšćiny přełožić a ty potom do hornjoserbšćiny. Mam so jeho raz prašeć? - Runje sym IRC testował, dokelž sym ChatZilla za Firefox hižo instalował a adresu na twojej wužiwarskej stronje namakał: [irc://chat.freenode.net/wikipedia-hsb #wikipedia-hsb]. Kak dyrbju IRC wužiwać, zo bych tebje tam namakał? Postrowy --[[Wužiwar:Tlustulimu|Tlustulimu]] 11:20, 8. jun 2008 (CEST)
:::Witaj Tlustulimu. Widźiš nalěwo, kotre wužiwarjo su tuchwilu w kanalu. We wokomiku wšak so Dundak DundakAFK mjenuje. AFK je jendźelska skrótšanka a woznamjenja "preč wot tastatury". Jeli je jako Dundak po puću, ale njereaguje, móžeš "tabulatorowa tasta + D" činić, zo by jeho na tebje skedźbnił. Postrowy, --[[Wužiwar:Michawiki|Michawiki]] 13:57, 8. jun 2008 (CEST)
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Zurück zur Benutzerseite von „Dundak/archiw 2008-2“.