Inhalt gelöscht Inhalt hinzugefügt
Michawiki (diskusija | přinoški)
Rjadka 463:
Witaj Michawikijo, po tej radostnej powěsći njeje so nětko bohužel ničo wjace hibało ... Koho móžemy pohonjować, zo so to nětko skónčnje zwoprawdźi? --[[Wužiwar:Nepl1|Nepl1]] 09:16, 10. dec 2007 (CET)
:Witaj Neple! Nó, sym stronu wužiwarja [http://meta.wikimedia.org/wiki/User_talk:Pathoschild#Wikipedia_Lower_Sorbian Pathoschilda] jako swoje žórłp podał. Po [http://meta.wikimedia.org/wiki/Requests_for_new_languages#log protokolu wo nowych rěcach] je dwp schwalena a čłon rěčneho komiteja [http://meta.wikimedia.org/wiki/User:Shanel Shanel] je šćónu [http://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=12181 12181] w Bugzilli wutworił, prošo wo k dispoziciji stajenje trěbnych wěcow (na př. poddomejny dsb.wikipedia.org a importowanja wobsahow z inkubatora do tuteje poddomejny). Wutrobne psotrowy, --[[Wužiwar:Michawiki|Michawiki]] 11:42, 12. dec 2007 (CET)
::Witaj Michawikijo, hm, sym sej to wšitko wobhladał, ale njewěm, kak dale - sčinja woni to nětko, abo nic? Tam steji próstwa na někoho, kotrehož njeznaju, hač njebychu ewtl. dsb. wikipediju wutworili. A jeli so móžnosć importa z inkubatora wutwori - štó tutu akciju potom přewjedźe? Dyrbimy za to někoho namakać, abo móžeš Ty to, abo Dundak? Ja te techniske akty cyle jednorje njepřewidźu. Wěm jenož, zo je Pathoschild něšto wo 1 tydźenju pisał - a nětko su tři nimo a ja mějach tón zaćišć, zo so zaso ničo njehiba. Měj tohodla wulki dźak za pokiw na tu dalšu stronu. Myslu sej, zo to so někak dale hiba. A potom změjemy naraz - šwipšwap - nowu dsb.wikipediju ... Hach, ja so wjeselu!--[[Wužiwar:Nepl1|Nepl1]] 15:20, 13. dec 2007 (CET)
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije