Inhalt gelöscht Inhalt hinzugefügt
Rjadka 457:
:::Witaj, Tlustulimu. Nowa předłoha je lěpša. Mam za dobre, zo sy rozjasnjenski tekst w předłoze nětko jako krótki tip činił, kotryž jenož po dótknjenju z myšu widźiš. Přez to ma kašćik normalnu wulkosć. Nimam hižo znapřećiwjenja, snano jenož mała rjanostna korekturka za dokumentaciju: Posuń kašćik z krótkim tipom do druheho róžka, zo by tež hłowny tekst dospołnje widźił. Ale kaž hižo prajene: to je jenož rjanostna korektura za ''dokumentaciju''. Móžeš předłohu wuhotować, kaž chceš, wažnje je, zo so kašćik přejara njepowjetša. -- A hišće małe rěčne pokiwy za wotmołwu před mojej: ''wupad'' woznamjenja ''Ausfall'', nic ''Aussehen''. Serbske słowo za ''Aussehen'' je ''napohlad''. (Ale werb je "wupadać"). A prepozicija "při" žada sej lokatiw nic akuzatiw, tuž ''při tebi, při mni'' a ''nic'' při tebje, při mnje. Wutrobne postrowy, --[[Wužiwar:Michawiki|Michawiki]] 13:13, 9. dec 2007 (CET)
::::Witaj, Michawiki. Dźakuju so za twoje rěčne pokiwy. Runje sym nowy wobraz z prawej poziciju kašćika z rozjasnjenskim tekstom přidał. Nimo toho sym tež tróšku wyše kašćik z rozjasnjenskim tekstom přesunył. Što mysliš wo tutej poziciji? - Ale runje sym tute formaty w Operje 9.24 testował, hdźež to derje funguje. Ale runje sym tež w wobhladowaku Maxthon z instalowanym IE7 z wuspěchu testował. Wutrobny postrow --[[Wužiwar:Tlustulimu|Tlustulimu]] 18:08, 9. dec 2007 (CET)
 
 
== Delnjoserbska wikipedija ==
Witaj Michawikijo, po tej radostnej powěsći njeje so nětko bohužel ničo wjace hibało ... Koho móžemy pohonjować, zo so to nětko skónčnje zwoprawdźi? --[[Wužiwar:Nepl1|Nepl1]] 09:16, 10. dec 2007 (CET)
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije