Pomoc:Kak stronu spisać: Rozdźěl mjez wersijomaj

Inhalt gelöscht Inhalt hinzugefügt
Michawiki (diskusija | přinoški)
SKeine Bearbeitungszusammenfassung
S sym nowu předłohu dodał, kor wotkazow
Rjadka 1:
{{Pomoc za wobdźěłanje}}
<br style="clear:both;" />
<div style="border: 2px solid #fc0; background: #fe9; margin:0; padding: 1em; text-align:center"><big>'''{{SITENAME}}: Kóždy móže awtor nastawka być!'''</big>
 
Zeile 45 ⟶ 47:
 
Wužiwanje adresoweje lajsty, zo by so URL k nowej stronje zapodał, je lochke wašnje, zo by so załoženje noweje strony započało. Hišće lóše je wobdźěłowanje dźěl URL z mjenom strony za eksistowacu strony. Přez wužiće URL za nowu stronu so standardna zdźělenka 'žadyn nastawk'
zwobraznja (hlej [[MediaWiki:Noarticletext]]). Standardna strona ma zwučeny wotkaz <u>"Tutu stronu wobdźěłać"</u>, kotraž hodźi so wužić, zo by so wobsah přidał. [[Pomoc:InterwikiMjezyrěčne wotkazy|Wotkaz Interwiki]] k njeeksistowacej stronje přinjese samsny rezultat, ale njeje doporučeny.
 
Zo by přistup k stronje projekta MediaWiki dóstał, z wotkazami na kromach, ale bjeze zbytneho začitanja strony, wužij zapołožku k njeeksistowacej stronje. Standardna strona 'žadyn nastawk' zwobrazni kromowe wotkazy.
Zeile 59 ⟶ 61:
 
== Stronu z pomocu dalesposrědkowanja k pod- abo nadstronje za&#322;ožić ==
Móžeš [[w:Wikipedija:Daleposrědkowanje|dalesposrědkowanje]] wužić, zo by stronu załožił a wupřestrěće namjetował.
 
== Tekst z druheho wobdźěłowanskeje wokoliny wužić ==
Byrnjež zasunjenje eksistowaceho teksta do wiki husto najjednoriše wašnje było, zo by započało, chceće snano tekst [[:en:Help:WordToWiki|z Word abo HTML do wiki markup konwertować]].
 
== Załoženje strony zadźěwać ==
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije