Diskusija k předłoze:Infokašćik město: Rozdźěl mjez wersijomaj

Inhalt gelöscht Inhalt hinzugefügt
Michawiki (diskusija | přinoški)
Rjadka 48:
::::Wodaj, sym so trochu njejasnje zwuraznił. To měnjach, zo dyrbimy infokašćiki we wjele nastawkami změnić. Dźe tu jenož wo porjad serbskeho a njeserbskeho mjena sydlišća. Wo wjace nic. Je wěsće zadyn problem, kod předłohi takle změnić, zo serbske mjeno je prěnje mjenowane. Abo ignorujemy mjenje wobeju parametrow a rozsudźimy "ad hoc", to wšak kóždy z nas wosobinsce wo tym rozsudźi. Jednotne rozrisanje by mi radšo było. Postrowy, --[[Wužiwar:Michawiki|Michawiki]] 23:13, 15. awg 2010 (CEST)
Wodajće, wězo prawje maće. Gor njejsym předwidźał, zo tajka změna ma tež skutkowanja na specialne funkcije atd. Tuž bě to najlěpši rozsud, změnu tuchwilu cofnyć. Direkciski abo knježerstwowy wobwod poprawom njeje žadyn problem. Jednorje wozmjemy woboje do předłohi. Wo prašenju mjenow slědowacu ideju: Tlustulimu je prajił, zo předłoha so za wšě kraje wužiwać; to so mi lubi. Ale na swěće mamy wjele dwu- abo wjacerěčnych krajow, nic jenož Němska. Potajkim njemyslu, zo parametraj "mjeno swójske" a "mjeno serbske" staj přihódnaj. Neutralna forma wužiwać, kaž n.př. "prěnje mjeno/druhe mjeno" abo tež "mjeno1/mjeno2/mjeno3...", by lěpje było. Potom by tež móžno było někajke mjeno horjeka abo deleka posicionować. To móžemy diskutować. Postrow wšěm, [[Wužiwar:J budissin|j.budissin]]<sup>[[Diskusija z wužiwarjom:J budissin|+/-]]</sup> 08:13, 16. awg 2010 (CEST)
:Mam ewentuelnje hišće móžnosć za trajne rozrisanje. Je rozšěrjenje ''[[:MW:Extension:Replace Text|Replace Text]]''. Sym hižo z [[Diskusija z wužiwarjom:Tlustulimu#Rozšěrjenje_Replace_Text|Tlustulimu]] wo tym rěčał. Je tež hižo bug [https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=23606 23606] z próstwu rozšěrjenje aktiwizować, ale bohužel njeje so dotal ničo stało. Z tym rozšěrjenjom móhli my z jednym wotmachom parametry w nastawkach wuměnić. Postrowy, --[[Wužiwar:Michawiki|Michawiki]] 10:39, 16. awg 2010 (CEST)
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Wróćo k stronje "Infokašćik město".