Diskusija k předłoze:Infokašćik město: Rozdźěl mjez wersijomaj

Inhalt gelöscht Inhalt hinzugefügt
→‎Změna parametrow: je móžno změnić mjena parametrow
Michawiki (diskusija | přinoški)
Rjadka 46:
::Specialna funkcija je sekundarna. Předłoha dyrbi tež bjez specialneje funkcije fungować. Trjebamy rozsud, kotre mjeno ma jako prěnje stać, ale njedam ničo na to, zo rozeznawamy mjez serbskimi a njeserbskimi sydlišćami. Sprawnje prajene, mam tón problem za njewažny. Serbske mjeno serbskeho sydlišća dźě hižo w titulu nastawka steji. W předłoze dyrbi so porjad webeju parametrow změnić dać. Mjena parametrow njemóžemy změnić, dokelž předłoha potom wjace njefunguje. Postrowy, --[[Wužiwar:Michawiki|Michawiki]] 18:57, 15. awg 2010 (CEST)
:::<small>Je móžno mjena parametrow změnić, ale potom je trjeba změnić tež [http://hsb.wikipedia.org/w/index.php?title=Specialnje:Lis%C4%87ina_wotkazow/P%C5%99ed%C5%82oha:Infoka%C5%A1%C4%87ik_m%C4%9Bsto&limit=5000 mnoho nastawkow]. To je móžno zdźěłać [[Wikipedija:Boty/Próstwy wo wudźěłanje nadawka|robotisce]] a tajke změny su na čěskeje wikipediji časte, ale je dobre je dobrje wotwažić a přediskutować, zo by njebol podarmo njeporjadk w historiji nastawkow. --[[Wužiwar:Tchoř|Tchoř]] 22:39, 15. awg 2010 (CEST) </small>
::::Wodaj, sym so trochu njejasnje zwuraznił. To měnjach, zo dyrbimy infokašćiki we wjele nastawkami změnić. Dźe tu jenož wo porjad serbskeho a njeserbskeho mjena sydlišća. Wo wjace nic. Je wěsće zadyn problem, kod předłohi takle změnić, zo serbske mjeno je prěnje mjenowane. Abo ignorujemy mjenje wobeju parametrow a rozsudźimy "ad hoc", to wšak kóždy z nas wosobinsce wo tym rozsudźi. Jednotne rozrisanje by mi radšo było. Postrowy, --[[Wužiwar:Michawiki|Michawiki]] 23:13, 15. awg 2010 (CEST)
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Wróćo k stronje "Infokašćik město".