Hłowny meni wočinić
Manowar

Manowar je US-ameriska heavy-metalowa hudźbna skupina.

DiskografijaWobdźěłać

  • Battle Hymns (1982)
  • Into Glory Ride (1983)
  • Hail to England (1984)
  • Sign of the Hammer (1984)
  • Fighting the World (1987)
  • Kings of Metal (1988)
  • The Triumph of Steel (1992)
  • Louder Than Hell (1996)
  • Warriors of the World (2002)
  • Gods of War (2007)
  • Battle Hymns MMXI (2010)
  • The Lord of Steel (2012)

Eksterne wotkazyWobdźěłać

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije